Hoe werkt het?

U wilt tekst laten schrijven, redigeren of vertalen. U zoekt een webredacteur voor het bijhouden van uw webcontent en social media, of u wilt een rapport laten herschrijven. Wat kunt u verwachten als u Tekstbureau De Taaltaxi inschakelt?

 

Overleg per mail en telefoon
De gang van zaken bij De Taaltaxi is dan als volgt: u belt of mailt en we bespreken telefonisch of per e-mail wat er moet gebeuren. Dat gebeurt zorgvuldig. We bekijken wat uw wensen zijn en wie uw doelgroep is en wat voor soort tekst(en) u wilt hebben. Ook kijken we naar de door u gewenste deadline.

 

Offerte tekstproject

Als alles duidelijk is, krijgt u vrijblijvend een offerte. Gaat u akkoord, dan vraagt De Taaltaxi u om een bevestiging van de opdracht per e-mail. En dan kan het tekstwerk beginnen.

 

Live overleg schrijven, redigeren of vertalen

De meeste projecten kunnen prima per mail en telefoon worden besproken; De Taaltaxi werkt voor opdrachtgevers in het hele land. Maar soms kan het prettig en praktisch zijn om live de klus door te nemen. Als het een eerste opdracht betreft kunnen we dan ook meteen kennismaken.

 

Bij de tekstschrijver in Norg aan tafel

U bent altijd van harte welkom bij De Taaltaxi in Norg als u een project het liefst aan tafel bespreekt. De Taaltaxi komt ook graag op uw locatie langs; uiteraard wel een beetje afhankelijk van de afstand, de omvang of duur van het project en de complexiteit.

 

Voortgang en levering teksten
Soms rijzen er vragen tijdens een klus, zeker bij complexe projecten. De Taaltaxi trekt bij onduidelijkheden snel bij u aan de bel voor overleg. Zodat de tekstklus op tijd afgerond kan worden. De Taaltaxi staat dan ook bekend om zijn grondige werk én zijn punctuele levering binnen de afgesproken deadline!

 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Even bellen of mailen naar Harriët van den Heuvel van De Taaltaxi, dan weet u snel meer!

 

Telefoon: 06 – 15 13 70 70
E-mail: info@taaltaxi.nl

 

Teksten schrijven, redigeren of vertalen