Tekstschrijver met een taalpassie

Teksten schrijven is een vak. Achter een goede tekst of vertaling zit dan ook meestal een doorgewinterde schrijver met inspiratie en een passie voor taal. Ofwel een schrijftalent.

 

Taal op maat

Tekstbureau De Taaltaxi levert taal op maat: of u nu een tekst nodig heeft over het menselijk lichaam, over schaken of over natuurbeheer. Of misschien wilt u een boekvertaling of geoptimaliseerde webcontent. Aan het leveren van zulk maatwerk gaat natuurlijk wat vooraf.

 

Goed overleg, dat allereerst. Een inventarisatie van uw wensen en die van uw klant of uw lezer. Plus een analyse van uw doelgroep(en). Na het maken van heldere afspraken, volgt dan een doelgericht bronnenonderzoek. En dan kan het schrijfwerk van start.

 

Tekstspecialist

Tekstschrijver Harriët van den Heuvel van De Taaltaxi heeft verscheidene specialisaties, maar ook een flinke dosis algemene ontwikkeling én een brede belangstelling. Ze maakt zich snel nieuwe kennis eigen, met de bijbehorende vaktermen.

Dat is trouwens meteen wat het vak van tekst schrijven zo leuk maakt. Pakkende teksten schrijven is een mix van kennis vergaren, informatie overbrengen, lezers boeien en spelen met taal!

 

Wat u daar aan heeft? Heel veel. Want een sterke tekst raakt. En levert u lezers, volgers, bezoekers of klanten op.

 

tekstschrijver