Webredacteur voor SEO webteksten

Webcontent schrijven is een vak apart. Waarom?

   • Een beeldscherm vraagt om andere tekst dan een A-viertje
   • De zoekmachine wil ook zijn input
   • Een goede webtekst vereist een solide tekstontwerp

   

Webteksten schrijven

Webtekst schrijven vraagt om een speciale aanpak. Een beeldscherm of display is namelijk geen vel papier. In het wereldwijde woud van websites moeten teksten helder zijn. Een webtekst is daarom zo mogelijk compact. Maar niet zó compact dat je er geen SEO zoektermen in kwijt kunt.

 

Webredacteur en tekstschrijver voor SEO content

Een geoptimaliseerde tekst wordt namelijk beter gevonden door de zoekmachines. En dus door uw klanten! Wat heeft u aan een prachtige website of webshop als hij bij de zoekresultaten op pagina 30 belandt? Daar kijkt vrijwel niemand. Dus moeten belangrijke trefwoorden in de tekst terugkomen. 

In overleg met u stelt de Taaltaxi een plan op voor het schrijven van uw webteksten.

Zaken als SEO (zoekmachine optimalisatie), uw doelgroepen en uw marketingbeleid komen daarbij aan bod. Dit alles kan in samenwerking met de bouwer en de ontwerper van uw site of online shop. Door De Taaltaxi als webredacteur in te schakelen krijgt u een perfect eindresultaat. 

 

Webredactie op maat

Uw website gaat online, met mooi beeld en goede webteksten. Nu is het zaak de content blijvend op hoog niveau te houden. Werk dat u kunt uitbesteden aan een webredacteur. Het voordeel? U heeft meer tijd voor uw eigen kerntaken en de content van uw website is in goede handen.

Een mooie website met heldere taal die goed wordt gevonden door de zoekmachines: het levert u nieuwe klanten op. En daarmee een hogere omzet. Laat uw webteksten dus schrijven door een SEO tekstschrijver met kennis van zaken. Plan snel een informatief gesprek in met De Taaltaxi regio Zwolle, Groningen en Assen.

SEO webteksten door Webredacteur De Taaltaxi