SEO webcontent schrijven

Webteksten schrijven is een vak apart. Een pc beeldscherm of tablet display is namelijk geen vel papier. In het wereldwijde woud van websites moeten teksten helder zijn. Een webtekst is daarom zo mogelijk compact. Maar niet zó compact dat je er geen SEO zoektermen in kwijt kunt.

 

SEO webteksten schrijven

Geoptimaliseerde teksten worden namelijk beter gevonden door de zoekmachines. En dus door uw klanten! Wat heeft u aan een prachtige website als hij bij de zoekresultaten op pagina 30 belandt? Daar kijkt vrijwel niemand. Dus moeten belangrijke trefwoorden in de tekst terugkomen.

 

In overleg met u stelt De Taaltaxi uit Assen een plan op voor het schrijven van uw webteksten.
Zaken als SEO (zoekmachine optimalisatie), uw doelgroepen en uw marketingbeleid komen daarbij aan bod. Dit alles kan in samenwerking met de bouwer en de ontwerper van uw site. Zo krijgt u een perfect eindresultaat.

 

Redacteur webteksten

Een site vullen is één, hem bijhouden is een ander verhaal. Heeft u geen tijd de teksten op uw website zelf bij te houden of kunt u zich wel wat leukers voorstellen? Draag het werk over aan een webredacteur. Een redacteur webteksten heeft er lol in en weet wat werkt.
Een mooie website met heldere taal die goed wordt gevonden door de zoekmachines: het levert u nieuwe klanten op. En daarmee een hogere omzet. Een SEO tekstschrijver kan dus veel voor u betekenen!

 

webcontent seo webteksten schrijven