Dit zeggen anderen over De Taaltaxi

Tekstschrijven

 

“Ik werk al jaren met Harriët als tekstschrijfster voor onze producties. Het is een genot om met haar samen te werken. Ik ken Harriët als actieve meedenker in de conceptontwikkeling en het productieproces, zeer punctueel in deadlines en afspraken en een perfectionist in haar teksten. De reacties die wij van onze lezers krijgen op haar teksten zijn zeer positief. Ons doel is om onze teksten vanuit de beleving te brengen en Harriët begrijpt en levert precies wat wij daarin wensen. We zien ook dat inmiddels andere, aan ons gelieerde organisaties graag met haar samenwerken. Een mooi blijk van kwaliteit en de juiste keuze!”
Laïs Veening, Coördinator Tourist Info Drenthe

 

“Als projectmanager in Veenhuizen met als opdracht toeristische productontwikkeling, de marketing en promotie van Veenhuizen, heb ik intensief samengewerkt met Harriët van den Heuvel. Ook als Regiocoördinator Noordwest Drenthe heb ik vaak van haar diensten gebruik gemaakt. Ze heeft veel teksten voor me geschreven, ze heeft een uitmuntend gevoel voor wat de markt vraagt en dat kan ze uitstekend verwoorden. Ze denkt mee, is heel accuraat wat deadlines en afspraken betreft, dus een prima partner.”
E. Schriever-Bosker, Project & Proces     

 

“Een review schrijven voor De Taaltaxi. Dat is niet eenvoudig. Als er iets geschreven moet worden voor Country Camp, komen we tenslotte altijd bij Harriët. Maar om nu de review ook uit te besteden… Voor iedereen die op zoek is naar een tekstschrijfster die aan weinig woorden genoeg heeft, zich aan haar afspraken houdt,  die zich in kan leven in de doelgroep, waar het contact gemakkelijk en toegankelijk is en waar het resultaat bijna altijd in één keer goed is, vooral niet verder zoeken. Wij zijn al jaren zeer tevreden over de bijzonder prettige samenwerking.”
Marjan Klooster, Country Camp

 

Vertalen

 

“Als editorial manager voor DeAgostini Netherlands heb ik jarenlang gebruikgemaakt van Harriëts diensten als vertaalster. Ze levert gedegen werk, werkt accuraat en is altijd op tijd. Ook de communicatie verliep altijd heel soepel. Heerlijk om met zo iemand te werken!”
Anke Tummers, Editorial Manager DeAgostini Netherlands

 

PR en promotie

“Met Harriët is het heerlijk samenwerken. Dat heb ik gemerkt bij het organiseren van cultureel festival Sluizen en Sloten in Veenhuizen. Harriët denkt mee, kent de weg én is accuraat. In 2012 trad Gé Reijnders op in Veenhuizen. Harriët verzorgde de PR. Het werd een groot succes dankzij haar goede teksten en gerichte social media campagne. Alleen het weer had ze niet in de hand: een knetterend onweer aan het einde…”
Hans Blaauwbroek, voorzitter Stichting VCT 2012-2013

 

Interviews

“Harriët stelt de juiste vragen tijdens een interview en beheerst de kunst van het schrijven. Concreet heeft ze in 2012 een interview over bierbrouwerij Maallust voor de bedrijven arrangementen gids Veenhuizen omgezet in wervelende en nieuwsgierig makende tekst. Well done! Wie weet gaan we de website nog eens in het Italiaans vertalen. Zo ja, dan bel ik Harriet.”
Jan Willem Wolff, Wollf Management Consultancy

 

 

reviews tekstbureau De Taaltaxi